Zanger / Zangeres gezocht

Wij als Upper Shelf zijn opzoek naar een nieuwe zanger / zangers. Denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent voor deze band, stuur ons dan een berichtje via de mail of via Facebook!

Daniek van den Wijngaard

Hallo, mijn naam is Daniek van den Wijngaard. Ik vind het zingen in de band super leuk! In mijn vrije tijd ga ik naar mijn paard. Ik vind het super tof om in deze band te zingen omdat we er veel plezier in hebben met z'n allen.

Ashley Oomen

Hey, ik ben Ashley. Ik ben op mijn 12e begonnen met gitaarspelen. Mijn hobby is fotograferen. Mijn favorite genre is metal, met de geweldige gitaarsolo’s en riffs is het ook te gek om te spelen. Mijn grote voorbeelden zijn Satchel van Steel Panther en Brian May van Queen. Ik heb gitaar leren spelen van Karel van Gestel en heb nu les van Textures gitarist Bart Hennephof samen met Merijn. Ik vind het super leuk om in Upper Shelf te spelen!

Merijn Oprins

Hoi, ik ben Merijn, ik speel sinds 2011 gitaar. Mijn grote voorbeelden zijn: Slash en DJ Ashba (sinds ik met mijn pa naar Guns n' Roses ben geweest), Queen en natuurlijk Joe Bonamassa. Rock muziek trekt mij het meest. Ik ben niet vies van een beetje soleren, maar ook de akoestische gitaar schuw ik niet. Ik krijg nog steeds gitaarles van een van de betere metal gitaristen (Bart Hennephof van Texture). Samen met mijn gitaar maatje Ashley (en de rest ook natuurlijk) voel ik mij helemaal happy bij Upper Shelf.

Kasper Jansen

Hallo, mijn naam is Kasper Jansen. Ik ben de bassist in de band. Ik ben eigenlijk een gitarist, maar ben bass gaan spelen voor deze band omdat het mij wel een leuke nieuwe uitdaging leek. Momenteel zit ik op de Volver Sound Academy in Tilburg en heb net mijn opleiding voor grafisch vormgeving behaald.

Paul van der Zanden

Hallo, ik ben Paul en ik ben de drummer van de band. Al als klein kind was ik niet weg te slaan achter mijn drumstel. Mijn grote voorbeelden zijn Mike Portnoy, Cesar Zuiderwijk en Gavin Harrison. Na een tijdje ook dj en bassist te zijn geweest ben ik me weer helemaal op drums gaan richten en ik vind het geweldig om in deze band te spelen.